Autorijlessen (categorie B)

Er wordt les gegeven in een Ford Focus, een ruime, handzame en overzichtelijke auto. De lessen zijn 60 min. met altijd dezelfde auto en instructeur. We starten vanaf je eigen huis of vanaf een andere afgesproken locatie. Voor een losse les betaal je € 52,- . Vanaf januari 2024 zullen de prijzen worden verhoogd, een losse wordt dan €55,- Zie hieronder inhoud en prijs van het Compact pakket.

Klik hier voor lessen in een automaat

Compact pakket €1950,- 

 

Let op! v.a. januari 2024 wordt het pakket €2075,-

Het compact pakket bestaat uit 32 rijlessen, 1 tussentijdse toets en 1 praktijkexamen. Dit Pakket mag na overleg in meerdere termijnen worden betaalt. Het kan zijn dat je na dit pakket nog een aantal lessen nodig hebt, dan betaal je de losse lessen of wanneer je met  minder lessen uit de voeten kan, krijg je het geld van het aantal niet gereden lessen uiteraard retour.

Tussentijdse toets €195,-

 

Let op! v.a. januari 2024 wordt de toets €215,-

Een tussentijdse toets (niet verplicht) is een proefexamen waarbij alles hetzelfde verloopt als bij het gewone examen. Je start bij het CBR met een examinator. Deze examinator zal je na afloop tips meegeven, zodat je nog de puntjes op i kunt zetten voordat je aan officiële praktijkexamen deelneemt. Wanneer je de bijzondere verrichtingen tijdens deze toets positief afrond, krijg je hiervoor afstel tijdens je praktijkexamen.

Praktijkexamen €265,-

(Vanaf januari 2024 wordt het examen €280,-)

Het praktijkexamen is € 265,-, dit is inclusief een eigen verklaring  (altijd nodig) en het halen en afzetten daar waar gewenst. De gezondheidsverklaring die nodig is voor het examen dien je zelf bij het CBR aan te vragen, in te vullen en te betalen. Dit kun je doen bij CBR.nl.  De kosten van de gezondheidsverklaring zijn €44,50.

Theorie-examen

Om het theorie-examen te leren, kunnen wij evt. een boek met CD-rom verzorgen, hier zit wel een kostenplaatje aan Leer je liever via de computer/laptop, kunnen wij een inlogcode verstrekken tegen een vergoeding van € 30,-, zodat je online kunt studeren en oefen examens kunt maken. Klik op deze link voor een demo: https://www.traffictrainer.nl/versie_6/Login.aspx?noAccess

Wij hebben tevens goede adressen voor theorie cursussen!